Nē, nu jūs nopietni? Meitene pagatavo jogurtu no savas…. vagīnas baktērijām

Kāda doktora grāda studente pagatavoja jogurtu no savas vagīnas baktērijām.

Lasi vēl: Ja ir labāka tortes recepte par šo, tad es viņu vēl nezinu! Šī ir īsta bomba nevis recepte! Izglābusi mani jau vairākas reizes no negaidītiem viesiem!

Un pēc tam apēda to.

Viskonsīnas (ASV) doktora grāda studente Sesīlija Vestbrūka (Cecilia Westbrook) pagatavoja divas porcijas pati sava dabiskā jogurta pēc tam, kad ieraudzīja pavārgrāmatu, kuras receptēs tika izmantota vīriešu sperma.

Pati Vestbrūka par šo eksperimentu komentēja: “Savā ziņā tas acīmredzami. Protams, ka var pagatavot jogurtu no savas dabiskās floras. Bet kurš gan iedomātos ko tādu izdarīt?

Protams, feministe manī vēlas pieminēt to, šajā visā ir savs skaistums – saistīt savu ķermeni ar savu ēdienu, atklāt, kādas ievērojamas spējas piemīt sievietes vagīnai.

Daļēji es to darīju vienkārši tādēļ, ka gribēju sajusties kā hipijs, bet daļēji arī tāpēc, lai parādītu, kā var iemācīties pieņemt visu savu ķermeni un justies ērti tajā, īpaši mūsu kultūrā, kura mēdz tik nosodoši izturēties pret sieviešu ķermeņiem.”

Vestbrūka saražoja jogurtu vienas nakts laikā, izmantojot koka karoti, lai iegūtu sastāvdaļas, un tad ļaujot tām traukā rūgt. Kad zinātniece pamodās, viņa pārkaisīja savu ražojumu ar mellenēm un apēda to, sakot, ka tas esot garšojis pēc indiešu jogurta.

Zinātnieces diezgan personisko pieredzi dokumentēja viņas tuvā draudzene Dženeta Džeja (Janet Jay). Viņa sacīja: “Ikviena vagīna ir mājas simtiem dažādu sugu baktēriju un organismu, tomēr viens baktēriju veids ir dominējošais – tā ir baktērija, kas saukta lactobacillus, un šo pašu baktēriju cilvēki dažreiz izmanto piena, siera un jogurta ražošanā.”

Tomēr pēc eksperimenta veikšanas abas sievietes sazinājās ar Leriju Forneju (Larry Forney), mikrobiologu no Aidaho universitātes. Viņš brīdināja, ka šādi eksperimenti nav laba ideja, jo vagīnā bez lactobacillus mīt vēl daudzas citas baktērijas, kuras kultivējot var rasties nepatīkamas sekas.

Tāpēc nemēģiniet atkārtot to mājās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru