Pasaules slavenē Diēta – “5 Ēdamkarotes!” 7 Dienu laikā palīdzēs atbrīvoties no 6 Kilogramiem

Izrādās, ka liela daļa cilvēku nemaz nezina par to, ka galvenais liekā svara cēlonis ir pārlieku liels izstaipīts kuņģis. Un tieši tas ir iemesls, kāpēc cilvēki pastiprināti pārēdās un visu situāciju padara tikai sliktāku un sliktāku, taču ko tad īsti darīt lietas labā, lai to visu uzlabotu un situāciju vērstu tiešām par labu? Viss ir pavisam vienkārši – Jo varāk cilvēks ar lieko svaru ēd, jo vairāk izstaipāt kuņģis, jo vairāk tas notiek, jo vairāk un biežāk gribas ēst un tas viss kopā iet diezgan loģiski. Saraut konkrēto kuņģa loku nemaz nav tik vienkārši un bieži vien tiek iesaistītas pat operācijas!

Un viss vienkāršais ir ģeinālais un tas ir pats labākais! Iesākumā ir jāsamazina vienas ēdienreizes porcijas lielums un tā saturs, tas ir pats galvenais iemesls, kas liks kuņģa galvenajām sieniņām sarauties. Pirmais un biežākais jautājums ir saistīts ar to, vai viss tiešām atkarīgs no konkrētā ēdiena daudzuma un tā lieluma? Izrādās, ka tas nav pat cieši saistīts! Viss konkrētais process ir atkarīgs no dažādām procedūrām un faktoriem! Laiks sākt saprast visu smalkāk!

Skaidrs ir viens – Kuņģis samazināsies līdz normālajiem izmēriem, kad tiks uzlabota pārtikas pārstrādes galvenais process un konkrētais liekais svars lēnām pazudīs pats no sevis. Tā ir zināma ar nosaukumu – “Piecas ēdamkarotes.” Un tā fantastiskā efektivitāte ir pārsteigusi ne vienu vien cilvēku, kuri par rezultātiem ir vienkārši pārsteigti! Laiks ķerties klāt lietai!

Kā šo diētu precīzi ievērot? Jāsāk ar to, ka katrai porcijai jābūt aptuveni 150 – 200 gramus lielai un tas ir samērā maz, tieši tāpēc to sauc par piecu ēdamkarošu diētu. Labākais šajā visā ir tas, ka ēdiena ziņā būtībā nav smagu ierobežojumu. Galvenais aspekts ir izvairīties no saldiem ēdieniem un dzērieniem. Ja lietoajat kafiju un tēju – dzeriet to bez cukura. Otra svarīgākā lieta – Starp visām ēdienreizēm noteikti ievērojiet 3 stundu intervālu!

Pēc katras maltītes obligāti nepieciešas uzdzert ūdeni, jo tas maksimāli veicinās kuņģa iztiepšanos.

Pirmās dienas diētas piemērs :

Svarīgi ir tas, ka produktus var kombinēt ar citiem – Piemēram 2 ēdamkartoes ar putru un blakus uzēst arī augļus.
7:00 No rīta – 5 ēdamkartoes ar musli vai putru.

10:00 – 200 Grami ar jebkāda veida augļu salātiem, vai dabīgā jogurta.

13:00 – 5 Ēdamkarotes ar kartpueļiem, griķiem vai rīsiem.

16:00 – 200 grami ar žāvētiem augļiem, kefīra vai gurķis un tomāts! Var pagatavot arī nelielu sviestmaizi!

19:00 – 5 Ēdamkarotes ar griķiem, 200 grami ar zivi vai 5 ēdamkarotes ar vienkārši tvaicētiem dārzeņiem!

Veiksmi nomest svaru, tad izdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru