Pievērs uzmanību zīmēm no augšas – horoskops 30. augustam

 

Jaunava
Jaunavas šodien riskē sagaidīt pavisam ne to rezultātu, uz kādu cerēja… Pie visa vainīgs būs tavs slinkums!

Svari
Šī diena ir nelabvēlīga, lai aizņemtos vai aizdotu naudu. Ja tu aizņemsies, nevarēsi atdot. Uzmanīgam ar naudu jābūt arī iepērkoties – netērē lielas summas, jo pirkumi, galu galā, būs neveiksmīgi.

Skorpions
Tavs finansiālais stāvoklis uzlabosies, ja tu būsi strādīgs un nesēdēsi uz vietas. Dažiem Skorpioniem jau sen būtu bijusi iespēja uzlabot savas finanses, taču tu esi pārāk slinks.

Strēlnieks
Darbā iestāsies klusuma periods un nekādas negaidītas pārmaiņas nav gaidāmas. Taču arī finansiālā situācija var būt sarežģītāka, nekā gribētos. Nevajadzētu tērēt tik daudz naudas nevajadzīgiem niekiem.

Mežāzis
Tev vajadzētu pievērst uzmanību sīkumiem un detaļām ikdienā, tad tavā dzīvē nepatikšanu būtu daudz mazāk. Atceries, ka dzīve sastāv no sīkumiem un lai arī šķiet, ka tie ir mazsvarīgi, patiesībā tā nav.

Lasi arī: Asaras acīs : Rīgas Lidostā padzen meiteni no lidmašīnas ieejas dēļ tiešām muļķīga iemesla!

Ūdensvīrs
Gaidi neparedzētus naudas tēriņus, kurus, diemžēl, tu nevarēsi atlikt. Ja tev veikalā ir par daudz kārdinājumu un tu nevari sev atteikt neiegādāties neplānotas lietas, šodien izvairies doties uz veikaliem.

Zivis
Tev radīsies brīnišķīga iespēja nopelnīt un uzlabot savu finansiālo situāciju. Tu varēsi arī sasniegt tos mērķus, kurus ilgu laiku vēlējies realizēt.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru