Rets duets: pilnmēness decembrī sakrīt ar ziemas saulstāvjiem. Lūk, ko tas nozīmē!

Līdz gada beigām palicis pavisam nedaudz. Bet, ja jūs vēlaties kaut ko pabeigt un pāršķirt jūsu dzīvē jaunu lapaspusi – dariet to 21.decembrī!

Jo šajā dienā būs unikāls notikums – pilnmēness sakritīs ar ziemas saulstāvjiem. Kopš 1793.gada tāda parādība bija tikai 10 reizes, raksta Wild Child.

Kaut arī pilns Mēness būs redzams ziemas saulstāvju naktī (21.decembrī), pilnmēness oficiāli sasniegs savu pilnību nākamajā dienā, 22.decembrī.

Priekš mums visiem aina būs neparasti skaista! Tā ir enerģētiski ļoti svarīga diena.

Pilnmēness 22.decembrī – gada galvenais pagrieziena punkts. Bet tādas parādības retums tikai pastiprina Mēness kā bākas lomu.

Parādība notiks uz Vēža un Mežāža zīmju ass. Un var atainoties tādās dzīves sfērās kā ģimene un bērni, jūsu autoritāte, darbs.

Mēness atrodas Vēža zīmē, tāpēc galvenais jautājums būs – kā ārējie panākumi izpaužas jūsu dzīvē, kā jūsu vajadzības tiek piepildītas.

Ja jūsu dzīvē beidzas kāds periods – tam būs vajadzīga piepūle, lai viss būtu tieši tā kā jūs vēlaties. Esiet gatavi nopietnai nostaļģijai. Vērsiet uzmanību uz savām izjūtām.

Ziemeļu karmiskais mezgls (Mēness pārvaldījumā) šobrīd atrodas Vēzī, bet Dienvidu karmiskais mezgls – Mežāzī.

Tātad ceļš no pagātnes (Dienvidu mezgls) uz nākotni (Ziemeļu mezgls) tiek ar šo pilno Mēnesi apgaismots – atteikšanās no novecojušiem apzīmējumiem par labu tam, kam patiešām ir nozīme.

Tāpat arī decembrī būs vēl dažas svarīgas dienas, kuras palīdzēs izmainīt savu dzīvi un „ieprogrammēt” to panākumiem.

Un ko jūs gribat atstāt aizejošajā gadā?

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru