Šī torte ir uz mata kā eklērs, bet ir pagatavojama bez cepeškrāsns palīdzības

Pagatavošana
1. Veikalā var nopirkt vaniļas pudiņa pulveri. Bet, ja tu gribi to pagatavot pati, tad dari sekojošo. Sadali pienu aptuveni 2 vienādās daļās. Vienu piena daļu liec uz uguns un uzvāri. Otrajā piena daļā iemaisi kartupeļu cieti. Ieber tur cukuru, pievieno vaniļas esenci vai arī naža galu vanilīna un olas dzeltenumu. Kārtīgi maisi un vāri, līdz sabiezēšanai aptuveni 5 minūtes.

Lasi vēl: Nav nepieciešams gaidīt vairākus mēnešus līdz astrologa apmeklējuma, jo šodien astrologs deva padomus vienā teikumā ikvienai zodiaka zīmei pilnīgi bezmaksas

  1. Gatavu pudiņu apklāj ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī atdzist.
  2. Ņem cepamo formu, ieliec tajā cepampapīru. Kārto cepumu kārtu, pēc tam pudiņa kārtu. Turpini kārtot desertu kārtās. Pēdējai kārtai jābūt ar cepumiem.
  3. Pagatavo šokolādes glazūru: samaisi cukuru un kakao, pievieno pienu. Liec uz uguns. Kad massa sāks vārīties, pievieno sviestu. Maisi, līdz sviests būs izkusis. Noņem šokolādes masu no uguns un aplej ar to gatavo desertu.
  4. Ievieto torti ledusskapī un atstāj uz nakti.

Lūk, šeit ir video recepte: VIDEO

Maigā sviesta garša un vaniļas aromāts sniedz šim desertam īpašu burvību. Nevelti šo torti vēl sauc par eklēru, jo pēc garšas tas patiesi atgādina gaisīgu franču pīrāgu. Pagatavo šo saldo pārsteigumu pie tējas un neaizmirsti padalīties ar recepti ar draudzenēm!

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru