Šie padomi tev palīdzēs vienmēr atšķirt labas kvalitātes apģērbu no nekvalitatīva

Iegādājoties jaunu apģērbu vai aksesuārus mēs noteikti vēlamies, lai tas būtu labas kvalitātes, realitātē gan mums bieži nākas saskarties ar to, ka drēbes izstaipās, izirst vai izbalē jau pēc pāris mazgāšanas reizēm.

Lai palīdzētu atpazīt augstas kvalitātes lietas no nekvalitatīvām, mēs piedāvājam aplūkot šos 10 padomus, kas ļaus lieki netērēt naudu par zemas kvalitātes precēm, kuras tāpat drīz nāksies atkal aizstāt ar citām.

1. Pārbaudi kokvilnas kvalitāti to saburzot plaukstā

Satver audumu plaukstā un saspied to uz pāris sekundēm. Ja audums izskatās līdzīgi kā saburzīts papīrs, tas nozīmē, ka apģērbs ticis apstrādāts ar ķīmisku vielu, kas palīdz saglabāt formu. Šādas drēbes jau pēc pirmās mazgāšanas reizes zaudēs izskatu.

2. Pārbaudi šuves

Labas kvalitātes apģērbam ir biezas un izturīgas šuves. Viegli pavelc šuvju vietu uz pretējām pusēm. Ja starp šuvuma vietām redzami caurumi vai šuves kļūst vaļīgas, tad tu rokā turi “lupatu”.

3. Izvairies no “atvērta” tipa rāvējslēdzējiem

Pārliecinies, ka iegādājies apģērbu un aksesuārus ar apstrādātiem metāla rāvējslēdzējiem: tie ir visuzticamākie un kalpos vēl ilgi. “Atvērtā” tipa rāvējslēdzēji, kas izgatavoti no plastmasas drīz vien nodils un tie būs jānomaina.

4. Pārliecinies, ka auguma atloces ir gana platas

Bikšu un svārku atlocēm jābūt līdz pat 4cm platām. Blūžu un kreklu atloces var būt līdz pat 2cm platas. Ja atloces nav vai apģērba mala vienkārši apšūta ar overloku, tu aplūko zemas kvalitātes preci.

5. Pastiep audumu

Labas kvalitātes audums vienmēr saglabās formu. Satver audumu abās rokās, pavelc to uz pretējām pusēm un pēc pāris sekundēm atlaid. Ja materiāls zaudē formu, tad tas izstaipīsies jau pirmajā nēsāšanas reizē.

Lai apskatītu pārējos piecus kvalitatīva apģērba atšķiršanas padomus, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru