Sieviete vēloties uzlabot savu izskatu dodas pie savas draudzenes, grāmatvedes, veikt lūpu fileru injekcijas, kā jau nojaušat, rezultāts bija visai bēdīgs

30 gadus vecā Jelizaveta Tkačenko nonāca ātrās palīdzības palātā pēc tam, kad viņas lūpās nelicencēta skaistumkopšanas “speciāliste” injicēja nezināmas izcelsmes šķidrumu.

Staropolas iedzīvotāja nolēma veikt lūpu fileru injekcijas pie paziņas, kas strādāja par grāmatvedi, nevis doties pie licencēta profesionāļa, jo šādi var ietaupīt visai krietnu naudas summu. Viņai pazīstamā grāmatvede, Irīna, veica šo procedūru mājās. Sieviete pārliecināja klienti, ka viņa izmanto tikai kvalitatīvus materiālus, viņai ir gana liela pieredze šajā jomā, kā arī viņa pienācīgi sterilizē kosmētikas instrumentus.

Nav zināms, cik liels daudzums un kāds materiāls tika injicēts Jelizavetas lūpās. Lai gan atsevišķu sejas daļu piepampšana ir normāla parādība pēc šādas procedūras, Jelizavetas gadījums bija tik ekstrēms, ka viņai bija apgrūtināta elpošana. Sievietes lūpas izskatījās tā, kā tās grasītos pārsprāgt. Nākamajā dienā pēc procedūras veikšanas, jaunā sieviete tika nogādāta Slim**cā.

Jelizaveta skaidro: “Divās vietās uz manām lūpām izveidojās brūces, turklāt mana galva sāpēja tik spēcīgi, ka man šķita, ka tā pārsprāgs. Esmu tikai 30 gadus veca, bet šī atgadījuma dēļ mana Vese***a un izskats ir sabojāti.”

Nelicencēto skaistumkopšanas “profesionāli” iztaujāja Staropolas Pol***ja, turklāt pret sievieti ierosināta krimināllieta. Viņa nebija spējīga atbildēt uz jautājumu, kas tika injicēts Jelizavetas sejā, kā zināms injicētā viela izraisīja spēcīgu iekaisumu un neatgriezeniskus audu bojājumus. Izmeklētāju ierosinātās izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka Irīnai trūka jebkādu zināšanu par medicīnu un viņa tika atzīta par nespējīgu veikt šāda veida kosmētiskās procedūras.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru