Sievietei ar likumu aizliedz dziedāt savā dzīvoklī, jo kaimiņi sūdzas, ka viņas dziedāšana skan kā slīkstoša kaķa vaidi

Veba, kas neieradās tiesas sēdē un kuru legāli nereprezentēja neviens pārstāvis, savu vainu neatzīst. Prokurore Nikola Popa ziņoja, ka Pol***ja Vebu iztaujājusi 12. februārī.

“Viņa teica, ka neatminoties to, ka viņa būtu dziedājusi 8. janvārī. Viņa apgalvoja, ka nespējot atminēties ko tādu, kas noticis tik sen atpakaļ.”

Kad viņai jautāja par 7. februāri, viņa teica, ka bija visu apdomājusi un nolēma taisīt ciet sava dzīvokļa logus.

Sieviete tikusi atzīta par vainīgu pārkāpumos, kas veikti 8. un 9. janvārī, kā arī 7. februārī, turklāt viņi izsniedza paziņojumu par viņas arestu bez iespējas tikt brīvībā pret drošības naudu.

Problēmas ar šo sievieti sākās jau pirms četriem gadiem, kad kaimiņi bija kopistiski sadūšojušies iesniegt sūdzību par sievietes uzvedību.

Pol***ja iesaistījās šajā visā 2014. gadā, izsakot viņai brīdinājumu un ziņojot kaimiņiem, ka brīdī, kad viņas dziedāšana atkārtojas, lai viņi zvanot 101.

Lasi arī: Viņu pamatīgi pārsteidza; sieviete piekārto savu krūšturi pie tonēta auto logiem – nevar nesmieties

Kaimiņiem jau bija līdz kaklam viņas dziedāšana, taču 2016. gadā tā arī nekas tālāk par iesniegto sūdzību izskatīšanu netika darīts.
2017. gadā viņa saņēma kriminālprocesa rīkojumu, kas noveda pie tiesas sēdes.

Rīkojums aizliedz viņai iesaistīties darbībās, kas rada trauksmi vai diskomfortu apkārtējiem. Tajā skaitā viņai ir aizliegts atskaņot mūziku, dziedāt, kliegt vai radīt tādu troksni, kas ir dzirdams ārpus viņas īpašuma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru