Šo cilvēku neveiksmīgā pieredze Valentīna dienā liks priecāties visiem pārīšu dienas nīdējiem

Atliek piemetināt tikai to, ka šiem mīlniekiem ārkārtīgi nepaveicās.

Vajadzēja rozēm atstāt dzeloņus

“Es strādāju viesnīcā, kura šogad rīkoja īpašu Valentīna dienai veltītu akciju: romantiskas vakariņas un palikšana viesnīcā. Es tikko kā biju izšķīrusies no drauga, tādēļ vēlējos pavadīt savu laiku lietderīgi un pieteicos strādāt Valentīna dienā. Tas, ar ko es nebiju rēķinājusies bija tas, ka mans bijušais uz manu darba vietu atvilks savu jauno draudzeni. Sliktākais ir tas, ka tikmēr, kamēr viņi ēda desertu, man vajadzēja viņu istabiņā izkaisīt rožlapiņas un atstāt masāžas eļļu komplektu. Es reāli sagatavoju visu tam, lai mans bijušais pārgulētu ar citu sievieti. Fantastiski.’

Ja pat tava skolotāja domā, ka esi lūzeris, tas gan ir slikti

“6. klasē es Valentīna dienā uzaicināju uz randiņu meiteni ar kuru mācījos kopā. Pirms viņa paspēja ko teikt, skolotāja piegāja klāt un skaļi noteica: “Ha! Tu taču nedomā iet uz randiņu ar to lūzeri, vai ne?!” Es īsti nesapratu vai to uztvert kā joku. Vēl minūti iepriekš manis uzaicināta meitene priecīgi smaidīja, bet pēc skolotājas iejaukšanās viņas seja sadrūma un viņa noraidīja manu piedāvājumu. Tā. nu, man nācās iet atpakaļ uz savu vietu apkaunotam.”

Man šķita, ka Kupidonam jātēmē sirds virzienā…

“Lai iepriecinātu savu draugu es saģērbos kā seksīga policiste. Manam tērpam nāca klāt arī rokudzelži un plastmasas pistole. Es piesēju draugu pie gultas un jokodamās tēloju, ka šauju uz viņu. Man šķita, ka ierocis ir tikai butaforija un tā izdos tik vien kā skaņu gaiļa nospiešanas brīdī. Izrādījās, ka tajā iekšā bija plastmasas lodītes. Tā es netīšām iešāvu viņam pa “mīkstumiem”, nekad nespēšu aizmirst viņa spiedzienu, kā arī to kā labu laiku paliku bez mīlēšanās.”

Ak, pieviltās cerības

Man Valentīna dienā uzrakstīja kāda draudzene un palūdza vai es nevarētu viņai palīdzēt šodien iztīrīt kādu no istabām viņas mājā. Pēc neliela flirta mesendžerī, es piekritu un devos pie viņas ciemos. Kad ierados, viņas mājā jau bija kāds cits vīrietis. Viņa man iedeva 10 eiro un teica, ka vakarā atgriezīsies viņas vecāki, līdz tam laikam visam jāspīd un jālaistās. Protams, ka šie tobrīd abi uzgāja augšstāvā…

Mēs abi tikām pie salmonellas

Es Valentīna dienai pagatavoju sangriju un vēlējos pagatavot arī krāsnī ceptu, marinētu vistu. Ledusskapī es sangriju noliku tieši zem vistas, kā uzzināju vēlāk, šķidrums no vistas bija satecējis sangrijā. Protams, ka sākām randiņu ar sangriju un piebeidzām to pilnībā, jo tā bija tiešām laba. Īsāk sakot, mums abiem bija saindēšanās ar salmonellu un visu nakti mēs pavadījām uz maiņām atrodoties uz poda.

Avots: wakelet.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru