Svarīgas lietas, kuras jāpagūst izdarīt līdz gada beigām katrai Zodiaka zīmei

Svari

Gada laikā jums sakrājies daudz krāmu. Tiekat vaļā no veciem žurnāliem, apģērba, kuru jūs nenēsājiet, tukšām burciņām. Tāpat arī pārtrauciet saskarsmi ar cilvēkiem, kuri jūs velk „lejup”.

Skorpions

Neatlieciet uz nākošo gadu, sāciet rūpēties par savu veselību jau šajā. Pierakstieties uz baseina apmeklējumu, trenažieru zāli, sāciet vairāk staigāt un kafijas vietā dzeriet daudz tīra ūdens. Tas nemaz nav sarežģīti!

Strēlnieks

Kamēr jūs visu gadu lutinājāt radiniekus, atnāca laiks palutināt sevi. Nopērciet sev to, par ko sen sapņojāt!

Mežāzis

Atliekat svešvalodu apgūšanu un šūšanas/piegriešanas kursus uz nākošo gadu? Nav vērts. Pierakstieties uz jūs interesējošajiem kursiem jau šajā gadā!

Ūdensvīrs

Sākat atlikt vairāk naudas. Jūs taču sapņojat nākamajā gadā braukt ceļojumā? Ja visu iepriekš rezervēsiet, tad tas jums izmaksās daudz lētāk. Bet pagaidām jūs varat sākt plānot maršrutu.

Zivis

Šī gada beigās izgatavojiet vēlmju karti un pakariniet redzamā vietā. Bet pēc tam skatieties un iedvesmojieties. Tāpat arī tā pateiks priekšā jūsu tuvajiem, ko jūs vēlētos saņemt uz svētkiem.

Izpildiet šo lietu sarakstu tuvākajā laikā un ieejiet jaunajā gadā ar jauniem plāniem. Neaizmirstiet draugiem parādīt šo rakstu!

avots: fabiosa.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru