Tā neveikties var tikai Krievijā: Sievieti piekauj naktsklubā, viņa dodas uz Slim**cu, bet tur viņu piekauj ārsts

Zināms, ka cietusī sieviete ir Anastasija Dmitrijeva, viņa par uzbrukumu jau vērsusies policijā. Sieviete iepriekšējā vakarā apmeklēja naktsklubu, kur nezināmu iemeslu dēļ viņai uzbruka kāds nepazīstams vīrietis. Nākamajā dienā Dmitrijeva devās uz Slim**cu, lai saņemtu medicīnisko palīdzību, kā arī, lai reģistrētu sūdzību un pierādījumus policijā. Viņa negaidīja, ka dežūrējošais ārsts būs viņas uzbrucējs.

Kā redzams video materiālā, ko uzņēmusi ārsta, Vladimira Naumova, medmāsa, vīrietis brīvi turpina ļaunprātīgi izmantot savu dienesta stāvokli un draud cietušajai ar cietumsodu, pēc teiktā viņš metas sist jauno sievieti.

Woman Violently Assaulted Goes To Hospital And Finds Doctor Was Her Attacker PAY Agressive Yakutian doctor 2 east2west

Video materiālā redzams kā pieaug Naumova agresija – sākotnēji viņš cirta dūri galdā, vēlāk sāka agresīvi norādīt Dmitrijevas virzienā un cenšoties iesist pa viņas izstiepto roku, līdz visbeidzot neadekvātais vīrietis piecēlās un uzbruka sievietei.

Par laimi Naumovu pēc šī video materiāla publicēšanas atlaida no darba reģionālā Vese***as ministrija, kas attiecās pieņemt viņa skaidrojumu par notikušo.

Arī Slim**cas vadība tiek izprašņāta par to, kādēļ darbā tika pieņemts ārsta profesijai tik neatbilstošs cilvēks.

Video no Slim**cas:

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru