“Tā rezultātā es zaudēju savu dēlu!” Māte par Rēzeknes Slim**cas notikušo skandālu stāsta ar asarām acīs

Notikums, kurš parāda to, cik brīžiem cilvēki spēj būt vienaldzīgi pat ja esi konkrētā amatā, kur būtu jāpalīdz, diemžēl šoreiz ir gadījies tieši tā un dēļ ārstes konkrētās nolaidības dēļ Rēzeknes Slim**cā ir gājis bojā cilvēks, prezīcāk – Māte zaudēja savu dēlu.  To visu viņu ierakstījusi portālā – “Sūdzības.lv” un tagad cenšas darīt visu iespējamo, lai pievērstu citu cilvēku uzmanību par Rēzeknes Slim**cas darbinieci Intu B. un tas nebūt nav viss!

Māte stāsta, ka konkrētā daktere, kuru sauc Inta B. – konkrētajā brīdī bija dežūrārste, tieši tad, kad mātes dēls atradās Slim**cā un bija ievietots terapijas nodaļā. Māte stāsta, ka konkrētā dežūārste bijusi ļoti rupja un neapmiernāta par to, ka tikusi izsaukta un tas viss tāpēc, ka dēlam esot palicis slikti.

Viņa iesākumā vispār nekādā veidā necentās iedziļināties konkrētajā problēmā, vien pateica to, ka vajadzēs visu darīt pa dienu, tāpēc līdz rītam vajadzēs paciesties. Tā visa rezultātā nakts vidū ap pulksten 3:00 dēls vairs nebija šajā pasaulē.

Māte stāsta, ka konkrēto izturēšanos var dēvēt ne tikai adekvātu, bet paviršu attieksmi pret visiem pacientiem, dežūrārste Inta. B nav spējusi profesionālā un kvalitatīvā veidā sniegt nepieciešamo palīdzību.

Māte komentāru sadaļā saņem ne tikai līdzjūtības vēstules no citiem cilvēkiem, bet arī iesaka kā pareiz rīkoties un vērsties konkrētās valsts iestādēs. Kāds izteicās, ka noteikti jāvēršas pie Slim**cas augsšējās vadības, kā arī Vese***as inspekcijā, jo tā to nevar atstāt! Konkrētā situācija parāda to, kā noteikti nedrīkstētu notikt,  jo ārstam bija jāpalīdz!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru