Ticis publicēts nākamais video ar teroristiem, kuri veica milzīgo sprādzienu Šrilankas vietējā viesnīcā

Ticis publiēts jau nākamais video, kurā redzams, kā divi aizdomīgi vīrieši, kuri beigās izrādījās teroristi, kas sevi uzspridzināja. Viņi iepriekš pastaigājās pa Shangri La viesnīcu, tikai īsu brīdi pirms milzīgā sprādziena, kas norisinājās 21. aprīlī.

Video ir redzams, ka abiem vīriešiem uz galvas ir uzvilkas ļoti līdzīgas cepures, kā arī abiem bija milzīgas mugursomas, kurās visticamāk bija sabāztas sprāgstvielas. Iesākumā viņa staigaja pa viesnīcas koridoru, taču pēc brīža uzbruca uz viesnīcas trešo stāvu.

Viens no viņiem bija redzams aizejot pie apmeklētājiem, kuri atradās viesnīcas plašajā restorānā, tur cilvēki bija pietiekami daudz. Pēc brīža kamerās parādījās spēcīgs trieciens un neskaidrs attēls, līdz ar to, saprotams, ka notika ļoti spēcīgs sprādziens.

Šrilankas varasiedādes acīs jau nonākuši vairāki cilvēki, tajā starpā arī iebraucēji. Vietējā Pol***ja veic pratināšanu un mēģina noskaidrot visus iespējamos scenārijus ar Lieldienas teroraktiem, kuros ir gājuši bojā vismaz 359 cilvēki.

Vietējā Pol***ja arī atradusi furgonu un kādu kravas mašīnu, kura tikusi aprīkota ar sprāgsvielām. Visticamāk arī tam bija paradzēts mērķis, Pol***ja un varas iestādes cenšas noskaidrot visu iespējamo informāciju un scenārijus.

Video :

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru