Tik tikko nākusi klajā pirmā versija par to, kāpēc izvērtās briesmīgais ugunsgrēks Parīzes Dievmātes katedrālē

Zināms ir tas, ka versijas ir ļoti daudz, taču noteikt īsto vēl šodien ir ļoti problemātiski. Pie tā strādā vesela izmeklēšanas komanda un darbs tik tiešām nav viegls, jo jāiziet cauri kaudzei ar materiāliem un video novērošamas kameru ierakstiem, kā arī tikuši nopratināti desmitiem darbinieku no dažādām firmām, kas tur strādājuši.

Krievijas televīzijas pasākumu un raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka ir izvirzījusi pirmo un ticamāko versiju, kāpēc tad Parīzē aizdegās milzīgā Dievmātes katedrāle un tas esot tiešām labs pamatojums.

Viņa pati paziņoja, ka vēl tikai janvāra beigās tur ir bijusi, kā arī pati personīgi apmeklējusi Dievmātes katedrāli. Pēc viņas teiktā, viņa pārliecinoši zina ugunsgrēka iemeslu, tie esot daudz nozīmīgāki un globālāki par to, ka kāds iemeta sērkociņu!

Francijas valsts pašlaik esot kļuvusi par valsti, kurā pat dārgu veikalu skatlogus izdauza tikai tādēl, ka tie ir dārgi, to pašu viņa ir attiecinājusi arī uz notikušo Dievmātes katedrāli. Pie tam, tas esot tikai sākums!

Lasi arī : Swedbanka nākusi klajā ar tiešām svarīgu paziņojumu visiem saviem bankas klientiem!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu viņas pilno stāstu
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru