Ušakova sieva 8 gadus iekārtota kā Rīgas Ūdens konsultante, saņēmusi milzu algu, bet neviens darbā viņu neredzēja!

Kāds jau, iespējams, šo būs paspējis dzirdēt, tomēr tā ir liela mistika joprojām daudziem, jo kā gan var strādāt tik ilgus gadus darba vietā, kur tiek maksāta milzu alga, bet pašu cilvēku darbā nemaz neredzēt? Stāsts par Ivetu Strautiņu – Ušakovu, kura 8 gadus reģistrēta kā darba ņēmēja, visiem zināmajā pašvaldības uzņēmumā – Rīgas Ūdens.

Jau pirmais līgums ticis noslēgts tālajā 2010. gadā, kad Iveta tolaik bijusi mēra padomniece dažādos juridiskos jautājumus. Pēdējais līguma termiņš esot minēts kā 2018. gada beigas, taču jauns neesot slēgts, dīvaini kāpēc?

Ļoti lielu uzmanību šim visam pievērsa arī labi zināmais raidījums – De Fakto, kurš uzdevis jautājumu par Ivetas darbu Rīgas Ūdenī, un saņēma diezgan tiešu atbildi, ka viņa neesot amatpersonas un netaisoties piedalīties nevienā raidījumā, kas visticamāk ir vērsts pret Nilu Ušakovu.

Interesanti ir tas, ka pēc šī jautājuma pēc brīža ir saņemta rakstiska atbilde no Ivetas, ka viņas darba pienākos esot, pēc nepieciešamības informēt pasūtītāju par izstrādātajiem normatīvo aktu projektiem.

Pie tam arī pats Nils Ušakovs nemaz neatbildēja, vai viņa sieva šajā amatā tikusi ar viņa palīdzību, tikai izteicis komentārus un tas arī viss!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru