Valsts prezidents Raimonds Vējonis nācis klajā ar būtisku paziņojumu!

Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis ir nācis klajā ar būtisku paziņojumu, jo tas ir jāzina visiem! Viņš paziņojis, ka vairs nekandidēs uz otro termiņu prezidenta amatā. Raimonds Vējonis šo lēmumu ir pieņēmis, neskatoties uz viņa pausto atbalstu no Latvijas Zaļās partijas. 

Tieši šī iemesla dēļ, jau ir zināms nākamais potenciālais Valsts prezidenta kandidāts. Tas ir Egils Levits, kurš pats par sevi ir jurists, viņu jau ir apņēmies virzīt lielākā daļa no valdošās koalīcījas partiju un viņam ir solīts vairāk nekā puse no deputātu atbalsta.

Pats prezidents pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, izteicās, ka viņa pilnvaru laikā Latvijā esot paveikts tiešām daudz. Esot tikusi stiprināta latviešu valoda, kā tikai vienīgā valsts valoda, tikusi lielā mērā stiprināta arī valsts drošība un sāktas reformas vairākās un ļoti nepieciešamās valsts darbības jomās.

Prezidents izteicās, ka šo četru gadu laikā ļoti intensīvi ir strādājis Latvijas valsts un tautas labā, tāpat pieminējis, ka viņš to ir darījis pēc savas labākās sirdsapziņas, tie ir tikai pāris gadi, tomēr labklājības celšana ir tas, kas Latvijai nepieciešams arī turpmāk.

Zināms arī tas, ka Latvijas valsts prezidenta amata kandidātus varēst sākt pieteikt no 9. maija! Paldies Vējonim!

Lasi vēl : Nākuši klajā iespējamie cēloņi briesmīgajai “Aeroflot” lidmašīnas katastrofai!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru