Vējonis ir aizgājis par tālu? Kāds aculiecinieks nofotogrāfējis kādu dīvainu lietu

Jau kārtējo reizi ir izskanējis kāds nepatīkams fakts saistībā ar mūsu valsts prezidentu un viņa apsardzes džipu jeb kompnajonu. Šis viss nonācis arī tik tālu, ka ticis ievietots pietiek.com portālā, jo tas jau tiešām pārkāpjot vairākas normas un valsts prezidentam nepienāktos tā darīt. Taču galvenais jautājums, kas īsti tad notika?

Kādi aculiecinieki ir pavēstījuši to, ka Raimonds Vējonis ir izmantojis savus Lexus markas automašīnu un tā pavadošanais Volkswagen Touareg džips, kas apsargā prezidentu, vienkārši pie Carnikavas galvenās pašvaldības ēkas piebraukuši rīta pusē un tad sekoja, kas interesants –  taču kas tas notika tāds sevišķs?

Bez itin nekādām problēmām Vējoņa galvenā mašīna tika un noparkota vietā, kur to nav atļauts darīts (Tas tika izdarīts pie dzelteni krāsotas apmales), tāpat arī valsts prezidents un viņa dzīvesbiedrene Iveta Vējone pavisam vienaldzīgi esot noskatījušies, kā viņu konkrētais apsardzes džips ar valsts numura zīmi FD5524 tiek paņemts un noparkots invalīdu stāvvietā.

Vai tiešām šis ir labs paraugs, ko rādīt savai tautai, ja pat no augstako amatpersonu puses tiek pārkāpts likums, nevis no vienas mašīnas, bet abām? Vējonis turp bija ieradies, lai satiktos ar Carnikavas novada domes priekšsēdētāju Daigu Mieriņu.

Vējoņa pārstāvošie cilvēki nekādus komentārus par šo notikušo vēl nav paziņojuši, bet vai Jūsuprāt tas ir pieņemami un normāli?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rīdzinieks</cite>

    Tas taču prezidents viņam drīkst varētu aizliegt ja paši būtu ideāli.

  • <cite class="fn">Skolotāja</cite>

    Un kas tie par žurnālistiem, kur nezina ne gramatikas, ne sintakses noteikumus. “… tika un noparkota vietā, kur to nav atļauts darīts…”Kas tas par sviestu?

  • <cite class="fn">Guntis</cite>

    Ar to tiek parādīta kura pusē ir likums un nekāda pareizrakstība to nelabos.

Pievienot komentāru