VIDEO : Ušakovs ir Dusmīgs! Paziņo, ka ar Pūci tiesāsies pats par savu naudu!

Šodien visiem zināms, ka Rīgas Mērs  – Nils Ušakovs no Saskaņas ir atstādināts no sava amata un pašlaik notiek daudz un dažādas nesaskaņas. Pašlaik ir zināms tas, ka Ušakovs ar Pūci tiesāšoties pats par saviem līdzekļiem un iešot līdz galam.

Ušakovs jau paspējis paziņot to, ka pašlaik jau tiekot gatavot pieteikums, ko tad arī iesniegs tiesā. Ušakovs sola, ka savu atstādināšanu apstrīdēs likuma noteiktajā laikā un kārtībā. Tas jāizdara 30 dienu laikā.

Viņš skaidri un gaiši kameru priekšā pateica to, ka visu advokātu darbu pilnībā atmaksās ar saviem līdzekļiem un neviens cits viņa tiesāšanos neatmaksās. Viņš paudis to, ka visi, kas šo visu redz ir liecinieki lieliski liecinieki vienreizējam politiskajam šovam, piebilstot beigās, ka šī esot Rīgas domes zākāšana.

Vēlreiz vien piebildis to, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) konkrētajā rīkojumā visus paustos argumentus nekādā veidā neuzskata par konkrētiem un pamatotiem.  Ušakovs visu šo rīkojumu ir pielīdzinājis bērnudārza audzēkņu līmenim atbilstošu un izteicies vēl dažās frāzēs par viņam pausto rīkojumu.

Lūk arī skatāms pilnais intervijas Video :

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru