VW Golf vadītājs “pamāca” kā nestāvēt pie sarkanās gaismas Maskavas ielā – brīdinām neatkārtot, tas ir maksas pasākums

Facebook autovadītāju grupā “Jezduni” jeb autobraucēji viens no portāla lietotājiem, Aleksandrs Krasovskis, publicējis video ar visai interesantu novērojumu Maskavas ielā.

Kā redzams ar video reģistrēšanas ierīci uzņemtajā video, pats tā ierakstītājs brauc pa kreiso malējo joslu, drīz vien automašīnas šoferis ievēro to, ka pie luksoforā degošās sarkanās gaismas, labajā malējā braukšanas joslā esošais VW Golf nemaz nebremzē pietiekami, lai veiktu apstāšanos – ikviens autovadītājs šajā brīdī saprot, ka gaidāma kāda “īpaši attapīga” rīcība. Tālāk melnā golfa vadītājs lieki laiku netērēdams izdomā apbraukt luksoforu un tik pat raiti kā iepriekš turpināt savu ceļu tālāk pa Maskavas ielu.

Skaties video:

https://www.facebook.com/100002891903862/videos/1396094007163649/

Lai gan pie oriģinālā ieraksta daudzi slavē šādu manevru un cildina VW Golf vadītāja spēju reaģēt, labāk tomēr pašiem tā nerīkoties un neiedzīvoties soda punktos par agresīvu braukšanu. Jāpiemetina arī tas, kas šajā krustojumā jau iepriekš ir notikušas traģiskas avārijas, kurās automašīnu šoferi nobraukuši gājējus.

Uz ceļa vienmēr esiet piesardzīgi un uzmanīgi!

Avots: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru